Tuesday, May 31, 2011

lagi sebulan jer lag kengkawan

salam kengkawan..
takder topik menarik pun dikala ni..cumer masih menghitung hari ker..bulan erk...kirenyer sebulan lagilah...hehehehe..tapi hatiku dah berbunga2 dah time ni...harap2 sumernyer selamat...wat maser ni kelengkapan baby sumer dah siap..cumer aderlah ckit2 yg termiss tu..tapi badan still ok lagi..bak kater my hubby u ni kuatlah..tak mcm org len..hehehe bangga jugak..padahal aduh lenguh2 jgk kaki ni..lagi2 kalo byk jalan atau wat kjer..pastu dah penat mulerlah mulut nak ngomel jer kat laki..sorri la bucukku..syurga di bawah tapak kakimu...
pic terbaru ni jerlah wat maser ni..rupenyer kte ni ader penyakit malas nak tulis blog..hehehehe

lupo lak..jom layankan gambar tunang kawan opis ni hah..
ha ni lah pasangan bahagia tersebut..kakti n tunangnyer abg pok cek...
malu2 plak gitu...

takdo tompek nak duduk..per lae..menepek ket tanggo yolah jawap eii..
ado den kesah..

sasau kejb biler dpt undangan wartawan bergambar bersama artis..hauhauahua..


bersama kengkawan opis lain kak lily n kak jun yang masih bujang
sila isik borang dulo yo..

paneh kek dalam duk plak melepak kat umah sobolah..
konon2 sedare marelah..tah bilo nak balik gak eih..

sesi bersalam..muah2 gitu..aku dah mcm gergasi kan..huahauahua
takperlah gergasi suweet tau..

NOTE ANDA

Friday, May 20, 2011

salam kengkawan...

amacam ok tak blog kte nie..wewewe..exited tol nak mekup2 blog kter arini..tapi masih byk lagi yg tak baper nak ok..hehehe..tapi takpe..caiyok2 dodot..timer kasihlah diucapkan pada akak waheeda kter yg kecoh ponen ajar junior nak berblog nih..tak luper pada adik wani n kak atie yg sentiasa berada dibelakang sebagai tukang komen n tukang gelak..pada kak liza nak tiru boleh tapi kner la bayar..hehehe..jgn mara ha...



ok bye..letgos..amigos..
NOTE ANDA

Thursday, May 19, 2011

hahaha..baru nak buat blog!!!!

salam,
hehehe..kalo ader sape2 nak gelak tu dipersilakanlah..hmm almaklumlah aku bdk baru nak blajar..sonok plk tengok kengkawan ader blog sendri..bukan tak tepkir nak buat tapi takut tak ader cter nak dituliskn..so pasni di harap dapatlah kengkawn yg dah expert tu tulun2 aku kat sini..


untuk arini tak ader aperlah yg nak dipostkan..blog pon carca merba lagi..aku pun men tokon yo apo aku nak tokan..tup..tup..jadi cenggini..tak pun cenggitu...kekekeke...power la konon...


oklah tu jerlah wat maser ni ekk..nati ader aper2..kter update lagi..cewah ayat tak menahan..ok babai..tata titi tutu...

NOTE ANDA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List

Blog Archive