Tuesday, May 31, 2011

lagi sebulan jer lag kengkawan

salam kengkawan..
takder topik menarik pun dikala ni..cumer masih menghitung hari ker..bulan erk...kirenyer sebulan lagilah...hehehehe..tapi hatiku dah berbunga2 dah time ni...harap2 sumernyer selamat...wat maser ni kelengkapan baby sumer dah siap..cumer aderlah ckit2 yg termiss tu..tapi badan still ok lagi..bak kater my hubby u ni kuatlah..tak mcm org len..hehehe bangga jugak..padahal aduh lenguh2 jgk kaki ni..lagi2 kalo byk jalan atau wat kjer..pastu dah penat mulerlah mulut nak ngomel jer kat laki..sorri la bucukku..syurga di bawah tapak kakimu...
pic terbaru ni jerlah wat maser ni..rupenyer kte ni ader penyakit malas nak tulis blog..hehehehe

lupo lak..jom layankan gambar tunang kawan opis ni hah..
ha ni lah pasangan bahagia tersebut..kakti n tunangnyer abg pok cek...
malu2 plak gitu...

takdo tompek nak duduk..per lae..menepek ket tanggo yolah jawap eii..
ado den kesah..

sasau kejb biler dpt undangan wartawan bergambar bersama artis..hauhauahua..


bersama kengkawan opis lain kak lily n kak jun yang masih bujang
sila isik borang dulo yo..

paneh kek dalam duk plak melepak kat umah sobolah..
konon2 sedare marelah..tah bilo nak balik gak eih..

sesi bersalam..muah2 gitu..aku dah mcm gergasi kan..huahauahua
takperlah gergasi suweet tau..

NOTE ANDA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Blog List

Blog Archive